Het desinfectieteam van schoonmaakbedrijf MSE B.V. staat klaar om u van dienst te zijn.

Een uitbraak van het COVID-19 Coronavirus is het schrikbeeld van elke organisatie. Ondanks al uw inspanningen kunt u het niet voorkomen. Hoe kunt u repressief acteren binnen uw organisatie?

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de medewerkers en zo veilig mogelijk werken. Het is de verantwoordelijkheid van de werkgever om er alles aan te doen om besmetting te voorkomen (zorgplicht). De door het RIVM aanbevolen maatregelen gelden als basis. Maar wat kunt u er nog meer aan doen?

Het inzetten van de zogeheten steriele schoonmaak is een belangrijke factor om het risico op besmettingen en het verspreiden van ziektekiemen te beperken op de werkvloer. Als schoonmaakbedrijf MSE B.V. nemen wij onze verantwoordelijkheid. We zien het als zorgplicht onze specialistische desinfectieteams in te zetten daar waar nodig.

Hoe gaan we te werk?

Maak eenvoudig een afspraak, wij stellen samen met u een programma op met focus op desinfectie van de werkplekken. Hierbij kunt u denken het afnemen desinfecteren van deuren, kasten / beslag, vensters, toetsenborden, muizen, pennen en dergelijke. Met het inzetten van ons deskundig personeel en het toepassen van de juiste desinfecterende schoonmaakmiddelen, zijn wij u graag van dienst.

Passend advies?

Wilt u passend advies over het verkleinen van besmettings- en verspreidingsricio’s in uw gebouw(en)? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn te bereiken per app via 06 235.000.43 of mail naar info@schoonmaakbedrijf-mse-nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *