+316.16.17.7907
+316.16.17.7907
info@schoonmaakbedrijf-mse.nl I K.v.K. - nummer 67177360

Vacature schoonmaak vakantiepark Ameland

The Art of Cleaning!

Twee dagen in de week werken voor een mooie bijverdienste? Op zoek naar een baan die goed te combineren is met kinderen, studie en/of ander werk? Dat kan als je start als schoonmaker voor een bungalowpark op Ameland Wel belangrijk dat je het leuk vindt om te zorgen voor een écht schone omgeving, want daar staat schoonmaakbedrijf MSE B.V. voor! Dankzij jouw inzet én die van jouw collega’s genieten de gasten van een frisse start van een mooie vakantie. Leuke parttime vacature toch! Wij nodigen je graag uit om ons team te komen versterken!

Dit ga je doen:

You never get a second chance to make a first impression. Daarom doen we er alles aan om elke gast in ‘onze’ vakantieparken een frisse start van een mooie vakantie te geven. Samen met een team van collega’s zorgen wij met veel enthousiasme en inzet voor de schoonmaakwerkzaamheden op dit vakantiepark. Er wordt gewerkt op de wisseldagen maandag en vrijdag, dit zijn de dagen waarop de gasten komen en vertrekken. Om 8.30 uur start je dag in een exclusieve bungalow. Je ontvangt daar van je groepsleider de sleutels en nummers van de vakantieverblijven die jij gaat schoonmaken. Jouw werkzaamheden zijn heel afwisselend: van stofzuigen, dweilen, bedden opmaken en afhalen, schoonmaken van keuken en sanitair, tot het vegen van de terrassen. Tussendoor heb je een half uur pauze en eet je gezellig met je collega’s, een fijn moment om even bij te praten. 16.30 uur zit je werkdag erop.

Dit vragen we van jou:

Werkervaring? Nee hoor, dat is niet nodig om te starten. (heb je wel schoonmaakervaring, dan is dit mooi meegenomen) Wij leren jou hoe je een bungalow op een goede en praktische manier moet schoonmaken. Op je eerste werkdag krijg je verdere uitleg en begeleiding van je groepsleider op de werkvloer. Je kan natuurlijk ook hulp vragen aan één van je collega’s, we helpen elkaar graag en communiceren op een open en vriendelijke manier.

Jij bent van harte welkom in ons team als:

  • Je met goede zin en energie aan het werk gaat;
  • Je fysiek in goede conditie bent om de genoemde werkzaamheden uit te voeren;
  • Je beschikbaar bent op maandag en/of vrijdag van 10.00 – 15.00 uur 

Dit bieden wij jou conform cao Schoonmaak- & glazenwassersbedrijf

  • Een bruto uurloon tussen €11,27 en €12,50 (21 jaar en ouder, inschaling afhankelijk van ervaringsjaren);
  • 26 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek;
  • 8% vakantiegeld;
  • Opleidingsmogelijkheden.