+316.16.17.7907
+316.16.17.7907
info@schoonmaakbedrijf-mse.nl I K.v.K. - nummer 67177360

Vloeronderhoud

The Art of Cleaning!

Vloeronderhoud

Alle vloeren hebben periodiek onderhoud nodig en allemaal op hun eigen manier.

Schoonmaakbedrijf MSE bv heeft ruime ervaring op gebied van vloeronderhoud. Voor het reinigen en verzorgen van uw vloer bent u bij ons op het juiste adres.

Tapijtreinigen
Tapijt reinigen is niet alleen zinvol voor de uitstraling van uw bedrijf, maar ook voor de gezondheid van uw medewerkers. Steeds meer mensen zijn allergisch voor stof en huismijt. In tapijt kan veel stof achterblijven dat door gebruik, vooral rijden en schuiven met stoelen, kan worden verspreid. Hierdoor voelen medewerkers met een allergie zich niet prettig op hun werkplek. Daarom is het belangrijk om tijdig en regelmatig uw tapijt te laten reinigen.

Linoleumvloeren / Marmoleum
Naast het reguliere onderhoud heeft een linoleumvloer gemiddeld één keer per jaar periodiek onderhoud nodig. Dit houdt in het schrobben en reinigen van de vloer en het voorzien van een nieuwe beschermlaag (polimeren). De oude toplaag wordt verwijderd (strippen van de vloer), waarna een nieuwe toplaag wordt aangebracht. Alle oude waslagen verwijderen we van de vloer en we brengen minimaal twee nieuwe waslagen, haaks op elkaar, aan.